Vitaminski kompleks za lase in nohte Vitrum Beauty: sestava, navodila za uporabo

Vsaka ženska želi biti lepa. Za to se uporabljajo različne kozmetike, oblačila. Zelo pomembno pa je tudi, kakšno zdravje ima ženska. S pomanjkanjem določenih mikroelementov v telesu se stanje kože, las in nohtov poslabša, pojavijo se različne težave. Zato so vodilni proizvajalci multivitaminskih pripravkov začeli izdelovati posebne izdelke, ki vsebujejo vitamine in minerale, še posebej pomembne pri ohranjanju lepote žensk. Eden najbolj priljubljenih takih izdelkov je Vitrum Beauty. To zdravilo, ki ga izdeluje znano ameriško farmacevtsko podjetje, ženska katere koli starosti omogoča, da ostane lepa in zdrava. To zdravilo izboljšuje pomanjkanje pomembnih elementov v sledovih in izboljšuje stanje kože in las.

splošne značilnosti

Za sodobni življenjski slog urbane osebe je značilno ne le obilica stresa in neokusnega ritma, temveč tudi nekakovostna prehrana. Ne morete biti prepričani, da bodo izdelki, ki se prodajajo v trgovinah, koristni. Običajno tudi zelenjava in sadje ne vsebujeta vseh potrebnih vitaminov in mineralov, konzervirana hrana pa je sploh slaba. Rešitev za mnoge je jemanje vitaminskih pripravkov.

Eden najbolj priljubljenih so vitamini Vitrum. Linija teh orodij je precej široka. Pod to blagovno znamko izdelujejo več kot 2 desetine zdravil, namenjenih ljudem različnih starosti in zdravstvenih razmer. Kar nekaj jih je posebej zasnovanih za ohranjanje ženske lepote. To so Vitrum Beauty, Vitrum Luxe, Vitrum Elite. Vsebujejo toliko vitaminov in mineralov, kot jih potrebuje ženska. Poleg tega je značilnost teh izdelkov vsebnost rastlinskih izvlečkov, ki so vir bioflavonoidov. Zato ti vitaminski kompleksi učinkovito izboljšujejo stanje kože, las in nohtov. Vitrum Beauty je na voljo v velikih podolgovatih tabletah. Pakirani so v kozarce po 30, 60 ali 100 kosov. Zdravilo stane odvisno od regije in embalaže od 700 do 1700 rubljev.

Sestava vitaminov "Vitrum Beauty"

To zdravilo je multivitamin. Vsebuje esencialne vitamine, minerale, aminokisline in zeliščne dodatke. Vse te komponente kompleksno vplivajo na žensko telo. Sestava je izbrana tako, da nadomešča pomanjkanje tistih elementov v sledovih, katerih pomanjkanje je privedlo do poslabšanja stanja las in nohtov.

Zdravilo vsebuje vse glavne vitamine: C, A, E, D3, vitamine skupine B. Najbolj ga vsebujejo antioksidanti beta karoten, tokoferol in vitamin D3. Sestava vsebuje tudi folno in pantotensko kislino, nikotinamid, rutin, biotin, holin, inozin, metionin, L-cistein. Dodatne snovi so številni minerali, na primer kalcij, jod, železo, magnezij, selen, cink, bor. Značilnost tega vitaminskega kompleksa je vsebnost rastlinskih sestavin. Glavni med njimi je izvleček hrenovke. Služi kot naravni vir soli silicijeve kisline. Poleg tega zdravilo vsebuje papain, flavonoide citrusov in rastlinske fosfolipide.

Kakšen učinek imajo ženske na telo

Vitrum Beauty je multivitaminski pripravek s kompleksno sestavo. Vsebuje vitamine, minerale, antioksidante in aminokisline, ki ugodno vplivajo na žensko telo. Vse komponente so izbrane tako, da nadomestijo pomanjkanje tistih elementov v sledovih, ki so odgovorni za stanje kože in las. Potek vnosa zdravila "Vitrum Beauty" ima na ženski organizem naslednji učinek:

  • izboljša presnovne procese;
  • krepi imunski sistem;
  • izboljša delovanje;
  • pospešuje procese regeneracije tkiv;
  • izboljša hematopoezo;
  • ima antioksidativne lastnosti;
  • ščiti kožo in lase pred škodljivimi dejavniki okolja;
  • sodeluje pri ustvarjanju kolagena in elastina;
  • spodbuja sintezo esencialnih encimov in hormonov;
  • obnavlja telesno aktivnost.

Poleg tega je nujno opaziti učinke, za katere se to zdravilo uporablja. Stanje las se izboljša, postanejo bolj gladki, gostejši, prenehajo izpadati in se lomiti. Nohtna plošča je okrepljena, nohti so bolj enakomerni. Koža dobi tudi zdravo barvo, njeno ravnovesje maščob se normalizira..

Indikacije za uporabo vitaminov

Vitrum Beauty se običajno uporablja pri pomanjkanju vitaminov ali hipovitaminozi pri ženskah, starih od 18 do 30 let. Simptome takšnih stanj je težko določiti, saj jih je mogoče zamegliti. Običajno ženska občuti utrujenost, zaspanost in razdražljivost. In kar je najpomembneje, pomanjkanje bistvenih elementov v sledovih vpliva na stanje las in nohtov. Zbledijo, postanejo krhki. Motena je vodna bilanca kože, pojavijo se različne kozmetične težave, na primer akne. Poleg tega lahko vitaminski kompleks Vitrum Beauty vzamemo ne le za zdravljenje, temveč tudi za preprečevanje takšnih stanj.

Poleg tega je to zdravilo pogosto predpisano ženskam, ki imajo povečano potrebo po elementih v sledovih. To se lahko zgodi v naslednjih primerih:

  • povečana telesna aktivnost;
  • intenzivna miselna aktivnost;
  • zastrupitev, dolgotrajna uporaba sintetičnih drog;
  • okrevanje po resni bolezni ali operaciji;
  • stresne situacije;
  • dieta, neuravnotežena prehrana.

Kontraindikacije in možni stranski učinki

Vitrum Beauty in vitamine za lase in nohte lahko kupite v lekarni brez recepta zdravnika. Zato jih najpogosteje sprejemajo ženske na lastno pobudo ali na priporočilo prijateljev. A kljub temu, da gre za vitaminski pripravek, ima tudi kontraindikacije in lahko povzroči neželene učinke. Zato je še vedno potrebno posvetovanje z zdravnikom. Zdravila Vitrum Beauty ne morete jemati s posamezno nestrpnostjo do komponent izdelka, pa tudi s hipervitaminozo. Še posebej pogosto je v telesu presežek vitaminov A in D, ki se kopičijo in lahko povzročijo neprijetne stranske učinke, kot so slabokrvnost, izpadanje las, zamegljen vid, glavoboli. Prav tako ni priporočljivo jemati tega kompleksa za nosečnice in otroke, saj zanje obstajajo posebni pripravki.

V primeru kršitve pravil sprejema, prisotnosti kontraindikacij ali v primeru prevelikega odmerjanja se lahko po jemanju zdravila pojavijo neželeni učinki. Najpogosteje so to alergijske reakcije: urtikarija, srbenje, izpuščaji. Možni pa so tudi slabost, bruhanje, motnje prebavnega trakta. Z nestrpnostjo za nekatere aktivne snovi se lahko razvijejo ekcem, dermatitis in prebavne motnje..

"Vitrum Beauty": navodila za uporabo

Vitamini se običajno prodajajo brez recepta. Toda preden jih vzamete, se morate posvetovati s specialistom. Morda so se težave s kožo in lasmi pojavile iz drugih razlogov, zato je potrebno drugo zdravljenje. Če pa se odločite za jemanje vitaminov Vitrum Beauty za lase, morate skrbno upoštevati navodila.

Priporočljivo je jemati 1 tableto zdravila dvakrat na dan po obroku. Najbolje je, da to storite zjutraj. Včasih se lahko zdravnik po potrebi odloči za povečanje odmerka na 3 tablete na dan. Ampak ne samostojno povečujte odmerek, to lahko privede do razvoja hipervitaminoze. Zdravilo vzemite mesec dni, nato pa si morate vzeti odmor. Po potrebi lahko tečaj ponovite čez nekaj mesecev..

Posebna navodila

Priporočljivo je, da zdravila ne jemljete brez posebne potrebe, saj je možno preveliko odmerjanje nekaterih vitaminov. To se lahko zgodi tudi, če hkrati jemljete druge multivitaminske komplekse. Možno je obarvati urin rumeno zaradi prisotnosti riboflavina. In prisotnost železa lahko postane stolček črn. To ni nevarno, takšni učinki bodo minili po umiku zdravila.

Zaradi prisotnosti velikega števila mikroelementov med jemanjem zdravila ni priporočljivo jemati drugih zdravil, zlasti tistih, ki vsebujejo aminokisline, vitamine ali minerale. Poleg tega se zdravilo ne kombinira s salicilati, sulfonamidi, srčnimi glikozidi. Jemanje peroralnih kontraceptivov poveča tveganje za preveliko odmerjanje beta karotena. Poleg tega obstajajo tudi druga neželena interakcija z zdravili, zato se morate pred jemanjem zdravila posvetovati z zdravnikom.

Podobni vitaminski kompleksi

Mnoge ženske poskušajo občasno jemati različne vitamine pri izpadanju las, izboljšati njihovo stanje in okrepiti nohte. In Vitrum je najbolj priljubljen kompleks. Njena cena je povprečna, učinkovitost pa so dokazale številne študije. Obstajajo pa tudi druga zdravila s podobnim učinkom. Morda so cenejši ali celo dražji od Vitrum Beauty, vendar jih tudi kupimo. Najbolje, če izdelek priporoči specialist, saj je njegova izbira odvisna od namena uporabe in od tega, kateri elementi v sledovih v telesu manjkajo. Uporabite lahko takšne analoge tega zdravila:

Prednosti in slabosti

Obstajajo različni vitamini za izpadanje las in za izboljšanje stanja kože. Toda Vitrum med njimi izstopa. Za razliko od mnogih drugih zdravil ima to zdravilo naslednje prednosti:

  • lahko se uporablja pri ženskah različnih starosti nad 18 let;
  • učinkovito kompenzira pomanjkanje vseh potrebnih elementov v sledovih;
  • obnavlja strukturo las in nohtov, izboljšuje stanje kože;
  • lahko se uporablja med dietami in po kemoterapiji;
  • uporablja se ne samo za zdravljenje, ampak tudi za preprečevanje;
  • ima zapleteno sestavo, medtem ko vsebuje najmanj pomožnih sestavnih delov.

Toda Vitrum Beauty ima tudi slabosti. Je precej drago, saj je za potek zdravljenja potrebnih 60-90 tablet. Poleg tega lahko velika vsebnost nekaterih vitaminov povzroči preveliko odmerjanje..

Ocene uporabe

Mnoge ženske so se zdravile s temi vitamini. Vendar večina pušča pozitivne povratne informacije. Ženske ugotavljajo, da se je njihovo splošno zdravstveno stanje izboljšalo, lasje so prenehali izpadati, postali so sijoči in močni. Izginile so številne težave s kožo, izboljšalo se je ravnovesje med vodo in maščobo. To zdravilo je precej priljubljeno med ženskami, pogosto se uporablja za zdravljenje in preprečevanje različnih kozmetičnih težav..

Unipharm vitamini Vitrum Beauty

Končno sem jemal prvo škatlico vitaminov in hiteti, da z vami delim svoje vtise.

Zdravilo ima več možnosti za vnos - intenzivno 3-krat na dan, in normalno - 2-krat na dan.

Sprejem med nosečnostjo in dojenjem je kontraindiciran.

In prva 2 tedna sem jih jemal 3-krat na dan. Zjutraj, po zajtrku, pri kosilu, za večerjo pa ob 5-6 urah. Domov pridem dovolj pozno, da večerjam doma, ni najboljša rešitev (za figuro).

Na splošno me občasno sprašujete, kako se je moja prehrana spremenila, odkar se je pojavilo delo?

  1. Zajtrk imam ob 8- čaju, kruhu in maslu.
  2. Ob 9.30 - kaša na vodi 4-5 žitaric, kruh in maslo.

Pred kratkim sem zjutraj sedel na rogljičke. Te zasvojenosti se ne morem znebiti, ponavadi zmanjka zgodaj zjutraj, ne da bi zajtrkoval doma, se zapeljem do busha in tam - si privoščim nekaj čaja, glasbe in grižljajem približno 20-30 minut pred delom. Iskreno grem tja po razpoloženje.

  1. Kosilo bom imel ob 13.00. Juha, kruh, meso ali ribe in priloga. Iskreno, včasih samo pojem juho, ostalo pa ostane za večerjo. A se za to resnično zgražam, ker moram imeti vsaj ptičji apetit, še vedno.
  2. Za večerjo, meso in prilogo. Ne morem se navaditi na cvetačo in brokoli. Zavidam in občudujem moža. Imunolog nam je rekel, da moram jesti brokoli - ne morem, mož - tako ga potrebujem, zdaj so to njegove "dobrote". Od zelenk lahko in zelo rad imam stročji fižol.
  3. 10-11 ur jem skuto - 2, vendar pogosteje 5% maščobe. Veste, to je tako gnusna skuta, vendar je zelo okusna! In le izvedel sem, da je najbolj okusna finščina, kako so se začele sankcije. Nisem še našla nič okusnejšega od finščine.

A ne tako dolgo nazaj sem imel nekaj mesecev, ki sem jih poimenoval "italijanska dieta". Nič drugega kot testenine, nisem hotela. Samo nekaj strašnega hrepenenja po pici in testeninah. Odločila sem se, da če telo vpraša, potem je to potrebno. 2 meseca sem bila namočena izključno s testeninami, pico, paradižnikovim sokom. Moja teža se sploh ni spremenila.

Zdaj tehtam 49.700 kg. Z višino 170cm

Ok, nazaj k vitaminom. V dveh tednih sem zrasla nekaj manj kot 1 cm korenin.

Nato je prišlo do spontanega prekinitve sprejema in nato 2 tableti na dan. Bila je že normalna rast. In na koncu se je zgodilo to:

Glavna stvar, ki sem jo opazila na recepciji, je bila zmanjšana izguba las. Dnevna norma, ki sem jo imel, me ni motila, postala pa je še manjša. Pred kratkim sem začel opažati, da je ob dlaki in malo globlje, na 1-1,5 mm, veliko dlačic.

Oči so mi začele rdečati veliko manj. Težava, ki se je pojavila pri delu. Dovolj suhega zraka, ne bom vse spravil in ne bom kupil vlažilca - posledično postanejo zelo rdeče (še več, od mene!)). Očitno so tisti s slabim vidom bolj nagnjeni. In z vnosom vitaminov je postalo veliko lažje, ja, rdečilo, a ne toliko.

Veste, mislim, da se jim bom veliko vrnil in vam povedal vedno več novih vtisov, saj sem bila zelo prežeta z ljubeznijo do njih.

Prvič, že dolgo ne pijem v redu - malo več kot leto dni in postopoma se moje telo vrača v normalno stanje - začeli so se vrniti zelo boleči dnevi v mesecu. Torej po pitju tega zavitka - so moje bolečine izginile. Ne le šibkejši ali manj izraziti, preprosto niso obstajali. Manj poslabšana koža pred menstruacijo.

Rast nohtov se mi je izboljšala. Običajno imam poleti zelo dolge nohte (rastejo hitro in odlično), pozimi pa kratke (saj sploh ne rastejo). Vitamini so se izboljšali. To ni hitra in normalna rast (v mojem primeru je čudovito, da sploh obstaja, ponavadi lahko 2-3 tedne preidem z belimi obrobi nohtov)

Kompozicija mi je zelo, zelo všeč. Lepa je, bogata in hkrati cena za takšno sestavo zelo primerna - 600 rubljev 30 tablet, 800 rubljev - 60 tablet.

Všeč mi je bolj perfectil, saj ne povzroča nobenih bolečin, slabosti, krča in učinek je zame zelo dober.

  • Zakaj so?

Vsi dodatki, ki sem jih analizirala v prejšnjem članku o njih - me pritegnejo. Ni jih v drugih vitaminih. Mnogi od teh dodatkov ustavijo vnetne procese v telesu, izboljšajo stene krvnih žil in izboljšajo absorpcijo hrane. Poleg tega ne vsebuje retinola (vitamina A), ki ga ni mogoče vzeti 6 mesecev pred načrtovanjem nosečnosti, ampak beta karotena, ki se v telesu ne nabira kot retinol.

Na koncu drugega pakiranja bom zagotovo dopolnila svoje vtise..

Rast las v 7 tednih.

Rast las v 2 mesecih. Fotografija prikazuje tudi valovit cvet iz bazalnega volumna. Do 14. aprila so lasje nekoliko zrasli, toda tam se je fotografija izkazala za zelo prekomerno izpostavljeno. Kot rezultat, nekje približno 1,5 cm v 1 mesecu in 3 cm v 2.

Ocene za Vitrum Beauty

Obrazec za sprostitev: Tablete

Recenzirala: Barbara (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Budilka moje lepote!

Prednosti: opravlja svoje funkcije vklopljeno

Minusi: niso identificirani

Lani sem srečala vitamine Vitrum Beauty. Prijatelj ga je zelo pohvalil, tako da nisem zdržal in se odločil, da bom čutil tudi ta "vau" učinek. Ravno v tem obdobju sem imela znake pomanjkanja vitaminov, kot so slabo stanje las in nohtov, nezdrava polt. Bila je odlična testna vožnja za znamenite vitamine. Rezultate sem občutil po mesecu dni rednega sprejema. Čutil sem, in drugi opazili. Začel sem prejemati pohvale, ki so začele izgledati veliko bolje, lepše. In verjela sem v to, ker so bili moji lasje v odličnem stanju, sijoči od zdravja in sijoči, končno sem si lahko privoščila čudovito manikuro na svojih dolgih (OWN) nohtih, postala sem bolj energična. Ti vitamini so me presenetili! Jemal jih bom še naprej (naravno občasno).

Recenziral: Ralina (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: nevtralna povratna informacija

Nič posebnega, samo drago

Prednosti: ni povzročil stranskih učinkov, odstranil piling nohtov

Slabosti: drago, sploh ni vplivalo na stanje las in kože

Nisem videl veliko koristi. Vzela sem cel mesec, kar samo po sebi ni poceni užitek - dnevno morate piti 3 tablete, paket 60 tablet pa stane približno 800 rubljev. Ko je zdravilo tako drago, pričakujete hiter, opazen rezultat. A izkaže se, da se Vitrum od Complivita razlikuje le v višjih odmerkih vitaminov, ki se bodisi ne absorbirajo, bodisi to, vendar resnično ne pomagajo. Težave s počasno rastjo las sploh ne rešijo - enkrat. Nohti rastejo tako počasi kot prej - dva. V redu, vsaj prenehali so se stratificirati in za to hvala. Po Vitrumu se moja koža ni nehala luščiti, ne zasije se z zdravjem, barva ni postala bolj zdrava, brez obljubljene mehkobe in elastičnosti. Bolan sem tako pogosto, kot sem bil bolan - spet je ta mit o krepitvi imunosti. Na koži je običajni poceni Aevit dal večji učinek, moji nohti so po mesecu in pol Complivit postali močni, zato je smisel porabiti velik denar za takšen povprečen učinek?

Recenzirala: Maša (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Za lase, kožo in imunost

Prednosti: dobra uravnotežena sestava, dobro prenaša

Minusi: dragi, ne moreš se pogosto prijaviti

Pravilno in redno zdravljenje je ključ do uspeha katerega koli zdravljenja. Enako velja za primo vitamine. Včasih se ljudje pritožujejo, da ni pričakovanega učinka kompleksov vitaminov. Razlog je nedisciplina. Vitrum Beauty je dobro uravnoteženo zdravilo. Poleg potrebnih vitaminov in mineralov je na voljo tudi izvleček hrenovke, ki običajno blagodejno vpliva na lase. Spomladi in jeseni se ukvarjam s profilakso za izboljšanje zdravja in izboljšanje zdravja. Pijem 1 kapsulo 2-krat na dan po srčnem obroku in s kozarcem vode. Potek zdravljenja je tri mesece. Vitamine jemljem strogo istočasno (nastavim alarm) in vsak dan. Nagibajo se k kopičenju, zato je učinek na laseh opazen šele ob koncu drugega meseca, močna imunost pa - skoraj po enem mesecu. Zdravilo je sicer malo dražje, a zdravje je dražje. Nohti se ne luščijo, lasje izpadajo manj in se ne mastijo, koža na obrazu je lahka in brez napak.

Recenziral: Dina (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Dobri vitamini za lase

Vitrum Beauty že nekaj let rešuje moje lase. Začela je jemati vitamine po navodilih soseda in zdravnik jih je takrat svetoval. Rekel bom, da učinek vitamina ni takoj viden, šele po treh tednih sem opazil, da lasje ne izpadajo toliko, se zlomijo in struktura postane gostejša. Vitamini imajo oster in neprijeten vonj, zato jih jemljem šele po jedi. Enkrat sem poskusil piti na prazen želodec, tako da sem imel do večera v ustih takšen pookus, da sem se začel slabo počutiti. Prav tako ne maram dejstva, da so vitamini zelo veliki in jih je zelo težko zaužiti. In mislim, da je slabost Vitruma njegova visoka cena.

Recenzirala: Nastya (gost), dodan datum: 27.04.2017

Rezultat: negativne povratne informacije

Ti vitamini le škodujejo

Prednosti: ni mogoče najti

Slabosti: Lasje, nohti in koža so še slabši, zelo visoka cena

Saj ni, da sem imel velike težave, ki jih je bilo treba nujno rešiti s pomočjo vitamina, ampak s prihodom pomladi so se moji lasje začeli nekoliko dvigovati. Da bi se izognil močnejši izgubi, sem si kupil Vitrum Beauty. Sodeč po njihovi sestavi se skoraj pomladi, zato je vanje vključenih veliko uporabnih komponent. Ampak tisto, kar sem dejansko videl ob svoji osebni uporabi - lasje so mi še naprej plezali kot prej, nohti, ki so bili vedno čvrsti in močni, so se začeli luščiti in lomiti, celo koža se je začela luščiti. Vedno sem mislil, da dražje je zdravilo, bolj učinkovito je, toda po tem sem postal razočaran nad svojimi prepričanji.

Recenzirala: Irina (gost), dodan datum: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Odlični ženski vitamini

Prednosti: učinkovitost, uspešnost.

V prizadevanju za lepoto in zdravje v našem času je treba vložiti veliko truda in denarja, vsako leto porabim tudi za preventivo svojega telesa. To je predvsem zdrava prehrana, običajno na tešče, uživanje zelenjave in sadja. Vitamini vedno pomagajo popraviti rezultat in se spoprijeti z lakoto. Slednji so bili Vitrum Beauty. Privlačila me je pisana embalaža. Cena je približno povprečna. 2 tableti na dan, samo mesec dni. Tablete so tudi zelo lepe roza barve. Pila sem jih 2 tedna, opazila izboljšanje las in nohtov. In če sem prej nosila samo kratke nohte, potem sem čez 2 tedna že šla na manikuro, da se prijavim. In lasje so mi v enem mesecu zrasli za skoraj 3 cm. Takšnih pojavov na leto nisem imel. Ja, in prijatelji pravijo, da sem ravnokar začel žareti, tudi doma v kopalnem plašču in z neredom na glavi.

Ocenil: Nastasya (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Rešili so mi krhke nohte

Minusi: ni mogoče najti

Dolgo sem iskal vitamine ali tablete, ki bi omogočile, da se nohti vrnejo v prvotno stanje in na koncu mi je pomagal Vitrum Beauty! Povedal vam bom po vrstnem redu. Moji nohti so bili vedno krhki, toda na neki točki so me "priklenili" na podaljške nohtov - med tem postopkom se datoteke spustijo skozi celotno nohtno ploščo, oziroma nohti postanejo hrapavi, kar vam omogoča, da umetno ploščo čvrsto pritrdite. Po enem letu sem se bolje zamislil in želel si povrniti naravne nohte, in tu so se začele težave - nohti so postali noro krhki in tanki, še hujši kot pred gradnjo. Šest mesecev sem kupoval različne lepotne vitamine, od preprostega Aevita do oglaševanega kalcij-D3 Nycomed, vendar nič ni pomagalo. Enkrat sem kupil Vitrum Beauty in po tednu uporabe sem opazil, da nohti začnejo hitreje rasti. Po enem mesecu so se zgostili. Pijem ga že drugi mesec. Moji nohti so boljši kot kdajkoli prej! Ne lomijo se in ne luskajo! Vitrum me je rešil!

Recenzirala: Tanya (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Vitamini srednjega razreda

Prednosti: izboljša stanje las in nohtov

Minusi: velike tablete

Vitrum Beauty jemljem dvakrat letno za vzdrževanje stanja las in nohtov: jeseni in spomladi. Zadnjič sem jih vzel za 500 rubljev (škatla po 30 kosov). Dovolj mi je samo enomesečni tečaj: jemljem 1 tableto 1-krat na dan po obroku, sperem z vodo. Tablete so zelo velike, njihovo pitje ni priročno. Vzela sem ga po porodu, ko so lasje odpadli, tokrat pa niso pomagali. Toda za vzdrževanje stanja las in nohtov so dobri. Še posebej se izboljšajo nohti: ne luščijo se, ne lomijo se. Tudi izboljšanja stanja kože niso opazili. Tri leta jemanja zdravila Vitrum Beauty ni bilo neželenih učinkov.

Recenzirala: Polina (gost), dodan datum: 28.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Obvladoval nalogo

Prednosti: spoprijeti se z nalogo.

Po končanem dojenju se je odločila, da se bo spravila v formo in pila vitamine. V tistem času je med dojenjem izgubila veliko teže in se temno obarvala, lasje so se poredno razgreli, nohti so se ji zlomili, polt je bila strašna. V lekarni so mi bili všeč vitamini Vitrum Beauty v steklenici z roza nalepko, tudi same tablete so se izkazale za rožnate. Stanejo 600 rubljev - ni poceni, vendar za lepoto v prvi vrsti potrebujejo žrtvovanje in finančna sredstva. Vitrum Beauty ima bogato sestavo - vsebuje vitamine, minerale in hrenovko. Mesec dni sem pil po navodilih za dve tableti po obroku - skupno sta bili potrebni 2 pakiranji. In obljubljeni učinek se je pojavil po tečaju - lasje so postali svilnati, nohti so se krepili, koža je postala bolj gladka ali barva izboljšana. Vsekakor mi je bil ta kompleks všeč. V prihodnosti jo bom pil.

WITRUM BEAUTY

Klinična in farmakološka skupina

Zdravilne učinkovine

Oblika, sestava in embalaža

◊ Tablete, filmsko obložene rožnato-vijolične z redkimi obliži temnejše barve, ovalne, bikonveksne, s specifičnim vonjem.

1 zavihek.
betakaroten1700 ie (1,02 mg)
α-tokoferol acetat (Vit. E)10 ie (10 mg)
kolekalciferol (vit. D 3)67 ie (1,68 mcg)
askorbinska kislina (vit. C)40 mg
tiamin mononitrat (vit. B 1)2 mg
riboflavin (Vit. B 2)2 mg
pantotenska kislina (v obliki kalcijevega pantotenata) (Vit. B 5)10 mg
piridoksin hidroklorid (Vit. B 6)5 mg
cianokobalamin (vit. B 12)4 mcg
folna kislina (vit. B c)133 mcg
nikotinamid (Vit. PP)10 mg
rutoside (vit. P)10 mg
Biotin (Vit. H)133 mcg
inozitol20 mg
holin tartrat50 mg
bioflavonoidi20 mg
betain hidroklorid10 mg
para-aminobenzojska kislina10 mg
cistein3,3 mg
metionin3,3 mg
papain3,3 mg
kalcij (v obliki kalcijevega hidrofosfata)200 mg
magnezij (v obliki magnezijevega oksida)50 mg
fosfor (v obliki kalcijevega hidrogenfosfata)155 mg
železo (v obliki kelatnega kompleksa aminokislin)2 mg
cink (v obliki cinkovega oksida)5 mg
mangan (v obliki manganovega glukonata)3,3 mg
jod (v obliki kalijevega jodida)75 mcg
selen (v obliki kelatnega kompleksa aminokislin)8,3 mcg
bor (v obliki borovega citrata)500 mcg
konjska trava20 mg

Pomožne snovi: stearinska kislina - 61,9 mg, mikrokristalna celuloza - 40,36 mg, magnezijev stearat - 13,81 mg, silicijev dioksid - 7,4 mg, natrijeva natrijeva karmeloza - 7,4 mg.

Sestava lupine: hipromeloza - 30 mg, titanov dioksid (E171) - 17 mg, karminsko barvilo (E120) - 2,9 mg, triacetin - 0,2 mg, indigokarmino barvilo (E132) - 0,06 mg, vanilin - 0,005 mg.

30 kosov - polietilenske steklenice (1) - embalaže iz kartona.
60 kosov. - polietilenske steklenice (1) - embalaže iz kartona.
75 kosov. - polietilenske steklenice (1) - embalaže iz kartona.
90 kosov. - polietilenske steklenice (1) - embalaže iz kartona.
100 kosov. - polietilenske steklenice (1) - embalaže iz kartona.

farmakološki učinek

Kombinirano zdravilo, katerega učinek je določen z lastnostmi snovi, ki sestavljajo zdravilo.

Aktivne sestavine zdravila so pomembna sestavina encimskih sistemov, ki sodelujejo v glavnih presnovnih procesih.

Vsebuje aminokisline, potrebne za tvorbo kolagena in drugih beljakovin, ki prispevajo k izboljšanju strukture kože, nohtov in las; prispeva k normalizaciji metabolizma, ima antioksidativni učinek.

Indikacije

  • preprečevanje in zdravljenje hipovitaminoze, pomanjkanje mineralov v telesu;
  • obnoviti metabolizem, izboljšati strukturo kože, nohtov, las;
  • s povečanim fizičnim in duševnim stresom;
  • v obdobju okrevanja po dolgotrajnih in / ali resnih boleznih, vključno nalezljiv;
  • z neuravnoteženo in podhranjenostjo.

Kontraindikacije

  • otroštvo;
  • preobčutljivost za sestavine zdravila.

Odmerjanje

Odrasli 2 tableti / dan po obroku. Za dosego največjega učinka je mogoče odmerek povečati na 3 tablete na dan.

Stranski učinki

Predoziranje

Simptomi: suha usta, šibkost, izguba apetita.

V primeru nenamernega prevelikega odmerjanja se posvetujte z zdravnikom.

Zdravljenje: jemanje aktivnega oglja, izpiranje želodca; po potrebi izvedite simptomatsko terapijo.

Interakcija z zdravili

Sočasno jemanje drugih multivitaminskih kompleksov ni priporočljivo, da bi se izognili prevelikemu odmerjanju.

Posebna navodila

Ne prekoračite priporočenega odmerka..

Možno je obarvati urin v rumeni barvi, kar nima kliničnega pomena in je razloženo s prisotnostjo riboflavina v pripravku.

Vpliv na sposobnost vožnje vozil in nadzornih mehanizmov

Nosečnost in dojenje

Uporaba zdravila med nosečnostjo in med dojenjem je kontraindicirana.

Uporaba v otroštvu

Pogoji za dopust v lekarnah

Pogoji in pogoji skladiščenja

Zdravilo je treba hraniti na suhem mestu, nedostopnem otrokom, pri temperaturi od 10 ° do 30 ° C. Rok uporabnosti - 5 let..

Top 10 vitaminov za lase

Pomanjkanje vitaminov in mineralov v telesu se odraža ne le na zdravju, ampak tudi na videzu. In najprej trpijo koža, nohti, lasje.

Da lasje ne izgubijo naravnega sijaja, hitro rastejo in ne izpadajo, ni potrebna le kompetentna nega, temveč tudi dodatna prehrana.

Vitaminsko-mineralni kompleksi pomagajo zapolniti pomanjkanje koristnih spojin.

Ugotovili smo, kateri vitamini za lase imajo največ koristi, in na podlagi mnenj zdravnikov in pregledov pacientov naredili oceno najboljših vitaminskih kompleksov..

Najboljši vitamini za lase

Pri izbiri multivitamina za lase bodite pozorni na sestavo. Dobri izdelki naj vsebujejo vse potrebne vitamine, minerale, biološko aktivne snovi.

  • Vitamini skupine B. Normalizirajo presnovne procese v tkivih, aktivirajo procese celičnega dihanja, obnavljajo vodno ravnovesje kože, zagotavljajo normalno delovanje živčnega sistema, delovanje hematopoeze. Posledično se aktivira rast las, izloči se vsebnost maščob in prepreči izpadanje las zaradi stresa..
  • Vitamin A. Ohranja celovitost epitelija, izboljša prekrvavitev in prehrano lasnih mešičkov. Odpravlja suhe in krhke lase, luščenje kože.
  • Vitamin E. Ker ima antioksidativni učinek, ščiti tkiva pred negativnimi učinki prostih radikalov, sodeluje v procesih dihanja tkiv..
  • Vitamin C. Ima antioksidativni učinek, ščiti lase pred negativnimi zunanjimi vplivi, preprečuje izpadanje las, daje sijaj in zdrav videz.
  • Biotin (vitamin H). Izboljša strukturo, aktivira rast.
  • Magnezij, kalij, kalcij, cink, železo in drugi minerali. Okrepi, izboljša strukturo, prispeva k boljši absorpciji vitaminov.

Izbira urednika

Ocena# 1# 2# 3
Naslov
KolagenUP

Super kolagen c

Biotin Natrol

Biotin Natrol

Biotin je vključen v številne procese v telesu. Pomembno je za živčni sistem, potrebno za lase, kožo, nohte.

Pomanjkanje vitamina negativno vpliva na videz in dobro počutje. Jemanje zdravil z biotinom - preprečevanje izpadanja las, krhkosti, težav z nohti in kožo.

Jemanje zdravil z biotinom je pomembno za ljudi, ki trpijo zaradi seboroičnega dermatitisa ali imajo težave s krhkostjo in izpadanjem las.

Super kolagen c

Lasje sčasoma potrebujejo več nege. Njihov zdrav videz lahko obnovite ne samo s pomočjo kozmetike.

Včasih je treba telo podpreti z obnavljanjem potrebnih snovi. Super kolagen + C vsebuje kolagen, ki sodeluje pri gradnji skoraj vseh tkiv.

Odgovoren je za čvrstost in elastičnost. Jemanje dodatkov kolagena pomaga učinkoviteje rešiti krhkost las..

Vitamin C, glavni antioksidant, bo pomagal v boju proti prvim znakom staranja. Zdravilo je primerno za krepitev las, kože, nohtov.

Pomaga v boju proti utrujenosti, stresu..

KolagenUP

Naravni morski kolagen, ki je del CollagenUP, se nanaša na gradnjo beljakovin, ki so odgovorne za elastičnost različnih tkiv. Hialuronska kislina (hialuronat) pomaga zadržati vlago v celicah, saj preprečuje prekomerno sušenje tkiva.

Vitamin C - antioksidant naravnega izvora uravnava številne procese v telesu, preprečuje oksidacijo. Te snovi so odgovorne ne le za lep videz, temveč tudi izboljšajo dobro počutje..

Jemanje zdravila ni posledica starostnih sprememb v strukturi las in kože. Poleti se rezerve vitamina C in hialuronske kisline zmanjšajo pod vplivom ultravijoličnega sevanja, zato je njihovo dopolnjevanje s kolagenUPom potrebno za vse.

Ocena najboljših vitaminov za lase

Ocena# 1# 2# 3
Naslov
Fitoval

Pentovit

Perfektil

Pentovit

Na voljo so poceni vitamini za lase v obliki tablet, ki vsebujejo vitamine B1, B6, B12, PP, nikotinamid in folno kislino. Kompleks biološko aktivnih snovi normalizira presnovne procese v telesu in izboljša funkcionalno stanje živčnega sistema, kar pomaga zaustaviti izpadanje las po stresu ali presnovnih motnjah v telesu.

Način uporabe - 2–4 tablete trikrat na dan z obroki vsaj en mesec (zdravnik določi določeno trajanje terapije) Z individualno nestrpnostjo za komponente in v starosti manj kot 12 let je zdravilo kontraindicirano.

Iščem vitamine za krepitev in rast las

Sporočilo o napaki administratorju
Prijavi to objavo
Prijavi komentar

Preostali znaki: 1000

Podobne ocene

Pripombe 33

Da se ne boste počutili slabo, vzemite po obrokih in pijte veliko vode. Bolje je, da po 15 minutah kopate kozarec vode. Pomagalo mi je.

Zdaj pijem vitamine Phytophanere iz
Fito (kupljeno na phyli), device, zelo zanimiva stvar se je pokazala!

V angleščini (tistih, ki sem jih kupila) rjava zrnca, vonj ni preveč prijeten, zrnca so brez okusa. Pogovarjam se s prijateljico, ki je kupila iste vitamine iz lekarne v Rusiji, pravi, da zrnca dišijo po kavi in ​​imajo sladek okus... Izkazalo se je, da v Rusiji prodajajo ponaredke.

Vitrum Beauty

Opis:

Vitrum Beauty je multivitaminski kompleks. Odmerjanje vseh sestavin zdravila upošteva potrebe ženskega telesa po vitaminih, mineralih in aminokislinah. Sestava je obogatena s kompleksom bioflavonoidov citrusov in izvlečka hrenovke. Vitrum Beauty je zasnovan posebej za ženske, usmerjeno vpliva na izboljšanje stanja kože, las in nohtov. Sprejem Vitrum Beauty blagodejno vpliva na sposobnost ženskega telesa, da prenese stres in negativne vplive iz okolja, krepi imunski sistem, izboljša metabolizem, ima antioksidativni učinek, pomaga očistiti kožo in proizvesti kolagen. Aktivne komponente, ki sestavljajo kompleks, so namenjene ohranjanju in ohranjanju ženske lepote, izključujoč takšne pojave, kot so krhki lasje in nohti, onesnaženje kože, prezgodnje staranje.

Indikacije:

- Preprečevanje in zdravljenje hipo- in vitaminskih pomanjkljivosti, pomanjkanja mineralov v telesu; - presnovne okvare; - povečan fizični in duševni stres; - obdobje okrevanja po boleznih, vključno z nalezljivimi; - neuravnoteženost in podhranjenost.

Shema sprejema:

V notranjosti odrasli vzamejo 2 tableti dnevno po obroku. Za dosego največjega učinka lahko odmerek povečamo na 3 tablete

Obrazci za izdajo:

Obložene tablete.

Kontraindikacije:

Preobčutljivost za katero koli sestavino zdravila

Sestavni deli:

Obrazci za izdajo:

Področja uporabe:

Ocene:

Prijatelj je rekel, da je to dobro zdravilo, vendar ga sam nisem uporabil, s staranjem se spopadam celovito, pravilno prehrano in vitamine je izpopolnjevala platina; takšni ukrepi odlično pomagajo ohranjati mladost tako znotraj kot zunaj)

Vitrum lepota mi je najljubša! In njegovi lasje in nohti so naravnost ljubki)

Vitrum Beauty, pila sem jih 2 meseca.. Pomagala sem, rezultat sem opazila 3. dan, po 3 koščke. Zdravnik je predpisal Pantovigar (2 meseca), vendar sem po primerjavi sestavka in cene izbral vitrum. Nikoli ni bilo težav, vendar lasje že 4 leta izpadajo. V preteklih letih sem šel skozi vse možne študije, 3-krat, ne tako zdrave kot kumara, ampak vsi zdravniki so rekli z rezultati.Za naš del lasje ne bi smeli izpadati, poglejte dalje (terapevti, endokrinologi, ginekolog (ena), nevropatologi, dermatologi, kozmetologi, imunolog (ena)) Seveda sem pred tem popil kup vitaminov in zdravil za svoje črevesje. Preden sem Vitrum opravil 4 mezoterapije (10 je bilo potrebnih), je bil preprost rezultat, tukaj sem kupil gestil care 1.6 losa v zasebnem salonu “Silk koža "(Gomel, Belorusija, hvala) res za veliko denarja in uporabljal sem šampon Panthenol. Pišem odgovor za ljudi, ki so se že več kot enkrat ukvarjali z alopecijo na robu živčnega zloma. Izhajam iz zelo majhnega beloruskega mesta, poizkusite ga in morda vam bo pomagalo. In sploh ne vem, kaj naj pričakujem v naslednjih pol leta, dokler spet ne pride čas za pitje vitaminov..

Moja frizerka mi je svetovala Vitrum Beauty. Moj glavni cilj je bil hitreje rasti las. Kupila sem te vitamine, pila 3 na dan. Rezultat ni bil dolgo v prihodnosti. Že po 15 dneh sem videl, kako hitro so se nohti v industriji okrepili in lasje pospešili rast. Preživel sem en mesec, bil sem zelo zadovoljen. Nato si je oddahnila. Po pol leta sem jih spet začela piti, le 2 na dan. In tukaj sem opazil. S temi vitamini imam TAKO ZHOR. Tega nisem takoj razumel. Sprva sem mislil, no, morda pred menstruacijo, no, morda je to odvisno od lune od zvezd. Samo neobvladljiv zhor. Nato jih je nehala piti in njen apetit se je zmanjšal. Torej, če se ne bojite, da bi pridobili na teži, potem jim svetujem. Najboljše je, da vam ni treba čakati mesec, dva, tri, da vidite rezultate (videli jih boste veliko hitreje)

Vitrum Ocene Lepota

Vitrum Beauty - vitamini za ženske. Kaj pišejo ženske o rezultatih uporabe teh vitaminov?

Mnenja o Vitrum Beauty

Prijetno sem presenečena, vendar Vitrum Beauty resnično pomaga pri krepitvi nohtov! Imam zelo problematične. Majhen zadetek - odmor. In po 2 mesecih sprejema jih ne prepoznam)))) (pah-pah-pah)

Zelo zadovoljen z rezultati. Lasje so izpadali in sploh niso dobro rasli, koža je bila videti vedno bleda in utrujena. In zdaj nisem preveč vesel. Vzel sem jo jeseni in to pomlad, po mesecu. Zdaj sem na dieti in jemljem en dan za preventivo) Seveda je drago, vendar je vredno!

zdravo, nisem razumel, ali je to mogoče uporabiti pri načrtovanju nosečnosti in nosečnosti?

Nisem zdravnik, vendar mislim, da ne bi smeli izbrati zdravil za načrtovanje nosečnosti in same nosečnosti, bolje je, da se posvetujete z zdravnikom (ker obstajajo vitamini, katerih prevelik odmerek je lahko škodljiv). Toda od običajne folne kisline škoda ne bi smela biti ne vi ne vaš otrok

Vitrum med nosečnostjo je lahko, ginekolog mi je pred tednom dni predpisal pijačo in sem noseča.

Pila sem en potek lepote vitruma, menstruacijski cikel mi je začel izpadati - nisem imel 6 mesecev, nato pa sem pil sedativ in vse si je opomoglo. Upal sem, da je bila težava s ciklom drugačna in po letu dni poskusil znova - spet kršitev. Tečaja nisem končal, čeprav 3 mesece spet ni bilo obdobja. Ne razumem, zakaj ti vitamini tako vplivajo na moje telo. Zdravniki so ga pregledali - niso našli nobene kršitve - napotili so na živce, vendar dvakrat - to ni več naključje!

Pila sem Vitrum Beauty (lasje so izpadli) in lahko je pomagalo na nekaterih delih mojega telesa, toda za to, kar je bilo kupljeno (za krepitev las), je bil učinek nič, kakšni nohti pa so bili enaki in ostali - nič slabšega, nič slabšega, rešili so ga z drugimi sredstvi.

Lasje lepo rastejo, tik pred očmi. Zelo srečen! In metabolizem se po mojem mnenju izboljšuje.

Zdravo! Želim vam povedati o moji izkušnji s tem orodjem. Sprva sem spil preprost vitrum, eno tableto, približno 2 meseca in rezultat je bil očiten. Imam zlomljeno kožo na obrazu, ko pijem tablete, vse posodice izginejo, takoj ko sem po 2 tednih nehal zaspati, cel obraz. Potem sem se odločil poskusiti z Vitrum Beauty in vseh težav z izpadanjem las je bilo konec, mimogrede ne morem dobiti dovolj, da so moji nohti in obraz videti super.

Lansko pomlad je Vitrum Beauty prevzel rezultat zadovoljen, zdaj bom ponovil

Ocene za Vitrum Beauty

Obrazec za sprostitev: Tablete

Recenzirala: Barbara (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Budilka moje lepote!

Prednosti: opravlja svoje funkcije vklopljeno

Minusi: niso identificirani

Lani sem srečala vitamine Vitrum Beauty. Prijatelj ga je zelo pohvalil, tako da nisem zdržal in se odločil, da bom čutil tudi ta "vau" učinek. Ravno v tem obdobju sem imela znake pomanjkanja vitaminov, kot so slabo stanje las in nohtov, nezdrava polt. Bila je odlična testna vožnja za znamenite vitamine. Rezultate sem občutil po mesecu dni rednega sprejema. Čutil sem, in drugi opazili. Začel sem prejemati pohvale, ki so začele izgledati veliko bolje, lepše. In verjela sem v to, ker so bili moji lasje v odličnem stanju, sijoči od zdravja in sijoči, končno sem si lahko privoščila čudovito manikuro na svojih dolgih (OWN) nohtih, postala sem bolj energična. Ti vitamini so me presenetili! Jemal jih bom še naprej (naravno občasno).

Recenziral: Ralina (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: nevtralna povratna informacija

Nič posebnega, samo drago

Prednosti: ni povzročil stranskih učinkov, odstranil piling nohtov

Slabosti: drago, sploh ni vplivalo na stanje las in kože

Nisem videl veliko koristi. Vzela sem cel mesec, kar samo po sebi ni poceni užitek - dnevno morate piti 3 tablete, paket 60 tablet pa stane približno 800 rubljev. Ko je zdravilo tako drago, pričakujete hiter, opazen rezultat. A izkaže se, da se Vitrum od Complivita razlikuje le v višjih odmerkih vitaminov, ki se bodisi ne absorbirajo, bodisi to, vendar resnično ne pomagajo. Težave s počasno rastjo las sploh ne rešijo - enkrat. Nohti rastejo tako počasi kot prej - dva. V redu, vsaj prenehali so se stratificirati in za to hvala. Po Vitrumu se moja koža ni nehala luščiti, ne zasije se z zdravjem, barva ni postala bolj zdrava, brez obljubljene mehkobe in elastičnosti. Bolan sem tako pogosto, kot sem bil bolan - spet je ta mit o krepitvi imunosti. Na koži je običajni poceni Aevit dal večji učinek, moji nohti so po mesecu in pol Complivit postali močni, zato je smisel porabiti velik denar za takšen povprečen učinek?

Recenzirala: Maša (gost), datum dopolnitve: 26.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Za lase, kožo in imunost

Prednosti: dobra uravnotežena sestava, dobro prenaša

Minusi: dragi, ne moreš se pogosto prijaviti

Pravilno in redno zdravljenje je ključ do uspeha katerega koli zdravljenja. Enako velja za primo vitamine. Včasih se ljudje pritožujejo, da ni pričakovanega učinka kompleksov vitaminov. Razlog je nedisciplina. Vitrum Beauty je dobro uravnoteženo zdravilo. Poleg potrebnih vitaminov in mineralov je na voljo tudi izvleček hrenovke, ki običajno blagodejno vpliva na lase. Spomladi in jeseni se ukvarjam s profilakso za izboljšanje zdravja in izboljšanje zdravja. Pijem 1 kapsulo 2-krat na dan po srčnem obroku in s kozarcem vode. Potek zdravljenja je tri mesece. Vitamine jemljem strogo istočasno (nastavim alarm) in vsak dan. Nagibajo se k kopičenju, zato je učinek na laseh opazen šele ob koncu drugega meseca, močna imunost pa - skoraj po enem mesecu. Zdravilo je sicer malo dražje, a zdravje je dražje. Nohti se ne luščijo, lasje izpadajo manj in se ne mastijo, koža na obrazu je lahka in brez napak.

Recenziral: Dina (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Dobri vitamini za lase

Vitrum Beauty že nekaj let rešuje moje lase. Začela je jemati vitamine po navodilih soseda in zdravnik jih je takrat svetoval. Rekel bom, da učinek vitamina ni takoj viden, šele po treh tednih sem opazil, da lasje ne izpadajo toliko, se zlomijo in struktura postane gostejša. Vitamini imajo oster in neprijeten vonj, zato jih jemljem šele po jedi. Enkrat sem poskusil piti na prazen želodec, tako da sem imel do večera v ustih takšen pookus, da sem se začel slabo počutiti. Prav tako ne maram dejstva, da so vitamini zelo veliki in jih je zelo težko zaužiti. In mislim, da je slabost Vitruma njegova visoka cena.

Recenzirala: Nastya (gost), dodan datum: 27.04.2017

Rezultat: negativne povratne informacije

Ti vitamini le škodujejo

Prednosti: ni mogoče najti

Slabosti: Lasje, nohti in koža so še slabši, zelo visoka cena

Saj ni, da sem imel velike težave, ki jih je bilo treba nujno rešiti s pomočjo vitamina, ampak s prihodom pomladi so se moji lasje začeli nekoliko dvigovati. Da bi se izognil močnejši izgubi, sem si kupil Vitrum Beauty. Sodeč po njihovi sestavi se skoraj pomladi, zato je vanje vključenih veliko uporabnih komponent. Ampak tisto, kar sem dejansko videl ob svoji osebni uporabi - lasje so mi še naprej plezali kot prej, nohti, ki so bili vedno čvrsti in močni, so se začeli luščiti in lomiti, celo koža se je začela luščiti. Vedno sem mislil, da dražje je zdravilo, bolj učinkovito je, toda po tem sem postal razočaran nad svojimi prepričanji.

Recenzirala: Irina (gost), dodan datum: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Odlični ženski vitamini

Prednosti: učinkovitost, uspešnost.

V prizadevanju za lepoto in zdravje v našem času je treba vložiti veliko truda in denarja, vsako leto porabim tudi za preventivo svojega telesa. To je predvsem zdrava prehrana, običajno na tešče, uživanje zelenjave in sadja. Vitamini vedno pomagajo popraviti rezultat in se spoprijeti z lakoto. Slednji so bili Vitrum Beauty. Privlačila me je pisana embalaža. Cena je približno povprečna. 2 tableti na dan, samo mesec dni. Tablete so tudi zelo lepe roza barve. Pila sem jih 2 tedna, opazila izboljšanje las in nohtov. In če sem prej nosila samo kratke nohte, potem sem čez 2 tedna že šla na manikuro, da se prijavim. In lasje so mi v enem mesecu zrasli za skoraj 3 cm. Takšnih pojavov na leto nisem imel. Ja, in prijatelji pravijo, da sem ravnokar začel žareti, tudi doma v kopalnem plašču in z neredom na glavi.

Ocenil: Nastasya (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Rešili so mi krhke nohte

Minusi: ni mogoče najti

Dolgo sem iskal vitamine ali tablete, ki bi omogočile, da se nohti vrnejo v prvotno stanje in na koncu mi je pomagal Vitrum Beauty! Povedal vam bom po vrstnem redu. Moji nohti so bili vedno krhki, toda na neki točki so me "priklenili" na podaljške nohtov - med tem postopkom se datoteke spustijo skozi celotno nohtno ploščo, oziroma nohti postanejo hrapavi, kar vam omogoča, da umetno ploščo čvrsto pritrdite. Po enem letu sem se bolje zamislil in želel si povrniti naravne nohte, in tu so se začele težave - nohti so postali noro krhki in tanki, še hujši kot pred gradnjo. Šest mesecev sem kupoval različne lepotne vitamine, od preprostega Aevita do oglaševanega kalcij-D3 Nycomed, vendar nič ni pomagalo. Enkrat sem kupil Vitrum Beauty in po tednu uporabe sem opazil, da nohti začnejo hitreje rasti. Po enem mesecu so se zgostili. Pijem ga že drugi mesec. Moji nohti so boljši kot kdajkoli prej! Ne lomijo se in ne luskajo! Vitrum me je rešil!

Recenzirala: Tanya (gost), datum dopolnitve: 27.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Vitamini srednjega razreda

Prednosti: izboljša stanje las in nohtov

Minusi: velike tablete

Vitrum Beauty jemljem dvakrat letno za vzdrževanje stanja las in nohtov: jeseni in spomladi. Zadnjič sem jih vzel za 500 rubljev (škatla po 30 kosov). Dovolj mi je samo enomesečni tečaj: jemljem 1 tableto 1-krat na dan po obroku, sperem z vodo. Tablete so zelo velike, njihovo pitje ni priročno. Vzela sem ga po porodu, ko so lasje odpadli, tokrat pa niso pomagali. Toda za vzdrževanje stanja las in nohtov so dobri. Še posebej se izboljšajo nohti: ne luščijo se, ne lomijo se. Tudi izboljšanja stanja kože niso opazili. Tri leta jemanja zdravila Vitrum Beauty ni bilo neželenih učinkov.

Recenzirala: Polina (gost), dodan datum: 28.04.2017

Rezultat: pozitivne povratne informacije

Obvladoval nalogo

Prednosti: spoprijeti se z nalogo.

Po končanem dojenju se je odločila, da se bo spravila v formo in pila vitamine. V tistem času je med dojenjem izgubila veliko teže in se temno obarvala, lasje so se poredno razgreli, nohti so se ji zlomili, polt je bila strašna. V lekarni so mi bili všeč vitamini Vitrum Beauty v steklenici z roza nalepko, tudi same tablete so se izkazale za rožnate. Stanejo 600 rubljev - ni poceni, vendar za lepoto v prvi vrsti potrebujejo žrtvovanje in finančna sredstva. Vitrum Beauty ima bogato sestavo - vsebuje vitamine, minerale in hrenovko. Mesec dni sem pil po navodilih za dve tableti po obroku - skupno sta bili potrebni 2 pakiranji. In obljubljeni učinek se je pojavil po tečaju - lasje so postali svilnati, nohti so se krepili, koža je postala bolj gladka ali barva izboljšana. Vsekakor mi je bil ta kompleks všeč. V prihodnosti jo bom pil.